BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan açıkladı: İhracata yönelik yatırımlara finansman desteği----

Erdoğan açıkladı: İhracata yönelik yatırımlara finansman desteği

Erdoğan açıkladı: İhracata yönelik yatırımlara finansman desteği
14 Nisan 2022 - 20:45 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Turizm sektöründe döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz." dedi

Esnaf ve sanatkarlarla iftar programında buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjde üstüne müjde geldi. İhracata yönelik toplam 150 milyar TL'lik kaynak ayırıldığını belirten Erdoğan, "İhracata dönük yatırımlara, yıllık yüzde 9'a varan faiz oranıyla uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnaf ve sanatkarlarla düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara yeni müjdeler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Turizm sektöründe döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz.
Harcama mukabili ve belge karşılığı kullandırılacak krediler için 100 milyar lirası ihracat, 50 milyar lirası turizme 150 milyar liralık kaynak ayırdık.
İhracata dönük yatırımlara ilave yıllık yüzde 9'a varan faizle, TL cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz.

 

ETİKETLER :