BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Abbas ve Meşal ile görüştü----

Erdoğan Abbas ve Meşal ile görüştü

Erdoğan Abbas ve Meşal ile görüştü
08 Ekim 2014 - 21:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ve Meşal ile yaptığı telefon görüşmesinde "Ulusal birlik hükümetini önümüzdeki süreçte de destekleyeceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal ile birer telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, Gazze başta olmak üzere Filistin'deki son gelişmeler ele alındı.

Görüşmede, bölgede adil ve kapsamlı barışın, İsrail işgalinin sona ermesi, 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin devletinin kurulmasıyla mümkün olacağı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail'in Doğu Kudüs'te 2610 konut inşa etme kararı almasınının yanı sıra Kudüs'te Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik saldırıları da kınadığı belirtildi.

Abbas ve Meşal'in de İsrail polisinin ve Yahudi yerleşimcilerinin Mescid-i Aksa'da sebep oldukları gerginliğin ciddi endişe kaynağı olduğuna dikkati çektikleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abbas ve Meşal ile yaptığı görüşmede, Filistinliler arası birlik konusunda da görüş teatisinde bulunuldu. Bu konudaki gelişmeleri memnuniyetle karşılayan Erdoğan'ın, Türkiye olarak Filistinliler'in ulusal birlik hükümetini önümüzdeki süreçte de destekleyeceklerini vurguladığı kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)