BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEPDK'dan 3 şirkete 777 bin lira ceza----

EPDK'dan 3 şirkete 777 bin lira ceza

EPDK'dan 3 şirkete 777 bin lira ceza
09 Ekim 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

EPDK, Petrol Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuata aykırılık nedeniyle 3 şirkete yaklaşık 777 bin lira idari para cezası verdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Petrol Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuata aykırılık nedeniyle 3 şirkete yaklaşık 777 bin lira idari para cezası kesti.
Resmi Gazete'de yayımlanan kurul kararlarına göre, en yüksek idari para cezası 295 bin 866 lira ile Nedim Trans Yağ Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine verildi.
Ayrıca Zahter Oto Aksesuar Petrol ve Petrol Ürünleri Akaryakıt Madeni Yağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 231 bin 73 lira, Olgaç Nakliyat Petrol İnşaat Ticaret Turizm Limited Şirketi’nin 3 ayrı karar doğrultusunda toplam 250 bin lira idari para cezası verildi.
Petrol piyasasında faaliyet gösteren Osman Peltekoğulları Turizm Petrol Ürün. Tic. ve San. Ltd. Şti ile Alkent Petrol Gıda ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden ise yazılı savunmasının alınması kararlaştırıldı.
Kurul elektrik piyasasına yönelik olarak da bazı şirketlere yönelik bir dizi karar aldı. Buna göre, Ortu Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Şti, Gaziantep OSB Elektrik Üretim AŞ, Yüceyurt Enerji Üretim Tic. ve San. AŞ, Özşah Örme Sanayii AŞ, Bolsu Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. Ltd. Şti, Sason Elektrik Üretim Ticaret ve San. Ltd. Şti, Enerji Elektrik Üretim ve Tic. AŞ, Silen Elektrik Üretim ve Ticaret Ltd. Şti, Silen Elektrik Üretim ve Ticaret Ltd. Şti, Aktaş Grup Elektrik Üretim San. ve Tic. AŞ, Aksiyon Elektrik Üretim ve İnşaat Anonim Şirketi, Taştan Enerji Üretim San. ve Tic. AŞ ve Tekkale Elektrik Üretim Tic. San. AŞ'den yazılı savunma istnmesine karar verildi.
Ayrıca Enersa Elektrik Enerjisi Toptan Satış Limited Şirketi, Mac Elektrik Enerjisi Toptan Satış Anonim Şirketi ve Saon Toptan Elektrik Enerji Satış Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi’nin belirlenen ihlallerin giderilmesi için süre verildi ve ihtarda bulunulması kararlaştırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)