BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEn hızlı girişimciler ödüllendirecek ----

En hızlı girişimciler ödüllendirecek

En hızlı girişimciler ödüllendirecek
07 Mayıs 2013 - 14:52 www.finansgundem.com

TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliği ile hayata geçirilen Türkiye 100’e başvuru süresi 15 Mayıs’a kadar uzatıldı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini dünyaya tanıtmak amacıyla AllWorld Network, TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliği ile hayata geçirilen Türkiye 100’e başvuru süresi 15 Mayıs’a kadar uzatıldı. 2010 – 2012 yılları arasında satış gelirlerini en çok artıran 100 şirket listede yer alma şansını yakalayacak.
Girişimcilik kültürünün yerleşmesi ve ülkemizin başarılı girişim öykülerinin uluslararası alanda duyurulması hedefi ile ortaya konulan “Türkiye Hızlı Büyüyen 100” projesi, girişimci şirketlerin büyüme süreçlerini de hızlandıracak. Yarışmaya başvuran şirketler, 2010 ve 2012 yılları arasında satış gelirlerindeki büyüme performansına göre sıralanacak ve bu dönemde satış gelirlerini en çok artıran 100 şirket seçilecek. Yarışmaya halka açık olmayan tüm şirketler katılabiliyor.
Başarı öyküsü ile “Türkiye Hızlı Büyüyen 100” projesinin tanıtım yüzü olan SEM Plastik Genel Müdürü Yavuz Eroğlu, bu yıl da Türk şirketlerini yarışmaya başvurmaları için davet ediyor. SEM Plastik Grubu, üst üste iki yıl Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi listesinde iki şirketi ile birden yer alma başarısını göstermiş, AllWorld Network bu başarıdan dolayı, Dubai’de düzenlenen 3. Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde Yavuz Eroğlu’na özel bir ödül vermişti. Eroğlu ayrıca Türkiye’de 2’si düzenlenen Küresel Girişimcilik Zirvesi sonrası Harvard Üniversitesi’nde liderlik eğitimi almış, bir de konuşma yapmıştı. 
Harvard Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, “Köklü bir tarihten gelen ama sanayileşmesi çok taze bir ülkem var. Dedelerimiz harpten, çiftçilikten, hamallıktan geldi. Onların hayal edemeyeceği yerlere geldik. Bizler de çok çalışarak çocuklarımızın hayallerimizin ötesine geçmesine olanak sağlamalıyız” dedi.
Girişimcilerin daha ortada, daha görünür olmasının hem başarılarını perçinleyeceğini, hem de çok ihtiyaç duyduğumuz yeni girişimcileri teşvik edeceğine inandıklarını da söyleyen Eroğlu, hızlı büyüyen tüm şirketleri AllWorld Network adına başarılarını paylaşmaya davet etti.
15 Mayıs 2013 tarihine kadar başvuru yapılabilecek Türkiye En Hızlı 100 Girişimcilik Yarışması ile ilgili detaylı bilgi için ziyaret edilebilecek adresler şöyle; www.allworldlive.com, http://turkiye100.org/, http://www.allworldxchange.com
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)