BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmrullah Turanlı ile Egemen Bağış KKTC vatandaşı oldular----

Emrullah Turanlı ile Egemen Bağış KKTC vatandaşı oldular

Emrullah Turanlı ile Egemen Bağış KKTC vatandaşı oldular
15 Kasım 2017 - 09:27 www.finansgundem.com

Ercan Havalimanı’nın işletmecisi ve Taşyapı patronu Emrullah Turanlı ile eski AB Bakanı Bakanı Egemen Bağış’ın vatandaşlık talepleri KKTC Bakanlar Kurulu’nun 10 Kasım’daki toplantısında kabul edildi.

Emrullah Turanlı ile Egemen Bağış’ın vatandaşlıklar dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Turanlı, Ercan Havalimanı’nı işleten KKTC merkezli T&T şirketinin direktörü. Turanlı’nın vatandaşlık başvurusu uzun süredir KKTC Bakanlar Kurulu önünde bekliyordu. Bağış ise KKTC’de kampus kurma izni alan Aydın Üniversitesi’nde Batı Araştırmaları Merkezi ve Batı Platformu Başkanlığı görevini sürdürüyor. Aydın Üniversitesi’nin önümüzdeki yıl KKTC’deki kampusuna öğrenci almaya başlaması bekleniyor. KKTC’de 7 Ocak’ta erken genel seçimler yapılacak. Seçimlerden 60 gün öncesinde yasaklar başlıyor. Yasaklar sırasında vatandaşlık verme işlemleri de duruyor. (Ömer Bilge/Hürriyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)