BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmrullah Turanlı 45 milyonluk elektrik borcu taktı----

Emrullah Turanlı 45 milyonluk elektrik borcu taktı

Emrullah Turanlı 45 milyonluk elektrik borcu taktı
26 Mart 2024 - 08:16 www.finansgundem.com

KKTC, Ercan Havalimanı’nın işletmecisi T&T’nin büyük ortağı Taşyapı İnşaat’ın sahibi Emrullah Turanlı’nın, elektrik idaresine 45 milyon TL borcu olduğu iddiasını konuşuyor.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), bir paylaşım yaparak özelleştirilen Ercan Havalimanı’nın kuruma 45 milyon TL ödenmemiş elektrik borcu olduğunu duyurdu. Yapılan paylaşımda ‘Özelleştirilen havaalanının kuruma 45 milyon TL borcu var’ denilirken, bu bilginin yanı sıra Ercan Havalimanı işletmecisi T&T'nin büyük ortağı, Taşyapı İnşaat'ın sahibi Emrullah Turanlı’nın fotoğrafını da kullandı.

KIBRIS GÜNDEMİNE DE DÜŞTÜ

El-Sen’ın paylaşımının ardından Kıbrıs basını da konuyu işledi.

Kıbrıs Özgür Gazetesi yayımladığı haberde, şu ifadelere yer verdi: “El-Sen, Ercan Havalimanı’nı tam 11 yılda açabilen, ancak projeyi yine de tam anlamıyla bitiremediği için açılışından bir çok sorun yaşanmasına neden olan ve üstüne üstlük Bakanlar Kurulu tarafından 59 milyon euro vergi borcu silinen Türkiyeli sermaye T&T’nin sahibi Emrullah Turanlı’nın Kıp-Tek’e tam 45 milyon borç taktı.“

Mağusa Haber Ajansı da okuyucularına, El-Sen’in “Özelleştirilen havalimanını 45 milyon TL elektrik borcu var” paylaşımını duyurdu.

Yine Kıbrıs Tercüman Gazetesi de birinci sayfasına taşıdığı haberde, “El-Sen: Ercan Havalimanı’nın kuruma 45 milyon TL borcu var” diye yazdı. (patronlardunyası.com)

Emrullah Turanlı ile Egemen Bağış KKTC vatandaşı oldular

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)