BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Mor hayalindeki takımı açıkladı----

Emre Mor hayalindeki takımı açıkladı

Emre Mor hayalindeki takımı açıkladı
29 Mart 2017 - 05:09 www.finansgundem.com

A Milli Takım’ın, Moldova ile oynadığı özel maçta attığı gol ve şık hareketleriyle tribünleri coşturan 19 yaşındaki Erme Mor, “Hayalim bir gün Real Madrid formasını giymek” dedi

Almanya'da Borussia Dortmund takımında oynayan A Milli Takımımızın en genç isimlerinden Emre Mor, Eskişehir'de pazartesi günü Moldova ile oynanan özel maçtaki golü ve performansıyla ayakta alkışlandı. Menajerinin Fenerbahçe ile görüştüğü haberleri de gündemde yer tutarken genç futbolcu, hayalindeki takımı açıkladı. Koray Durkal'ın Hürriyet'te yer alan röportajında Emre Mor, “Hayalim bir gün Real Madrid formasını giymek” dedi. Genç yıldız, Süper Lig ekipleriyle ilgili transfer iddialarına ise, “Yanıt yok” karşılığını verdi.

İşte o röportajdan bazı bölümler: 

* MİLLİ formayla attığın ilk gol sonrası neler hissettin?
- Herkes çok mutluydu. Gol atmak zaten harika bir duygu ama A Milli Takım formasıyla bunu başarmak benim için inanılmazdı. Bunun gerçekten bir tarifi yok. İlk golüm olması sebebiyle de büyük bir duygu patlaması yaşadım.

* Dortmund’dan sonraki hayalin ne?
- Şu an için bilmiyorum. En büyük hayalim Real Madrid forması giymek ama daha çok erken. Dortmund dünyanın en iyi ve pozitif takımlarından biri. Burada çok şey öğreniyorum. Ve buradan ayrılırken yıldız bir oyuncu olarak gitmek istiyorum.

“O ÇALIMA ATARKEN RENCİDE ETMEK İSTEMEDİM”

* Sosyal medya seni ve Moldova maçında attığın o çalımı konuştu. O hareketi yaparken neyi düşündün?

- Küçük yaşlardan beri antrenmanlarda çalıştığım bir hareketti. Maçta da topun gittiği yönü ve rakibin açısını görünce yapabileceğimi düşündüm ve yaptım. Rakibimi rencide etmek gibi bir niyetim asla olmadı. O an ne hissediyorsam onu yaptım. Sosyal medyada konuşulduğunu da arkadaşlarımın mesajları sonrası gördüm. Herkese teşekkür ediyorum.

* Fatih Terim’le aranda nasıl bir diyalog var?
- İnanılmaz bir adam ve iyi bir insan. Bunu çok iyi biliyorum. Benimle her konuştuğunda bunu hissediyorum. Bana her zaman inanıyor. Şans verdiği için de büyük bir mutluluk yaşıyorum.

* Peki ya Arda Turan?

- A Milli Takım’da her zaman benimle konuşuyor. Tıpkı Fatih Hocam gibi bana inanıyor ve arkamda duruyor. Her zaman hedeflerim için koşmam gerektiğini söylüyor ve daima pozitif. Onu gerçek abim gibi seviyorum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)