BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre büyüklüğünü gösterdi----

Emre büyüklüğünü gösterdi

Emre büyüklüğünü gösterdi
18 Şubat 2013 - 07:24 www.finansgundem.com

Milli oyuncu, Trabzon şehrine hiç korkarak gelmediğini söyledi

Trabzon’da Teknik Direktör Aykut Kocaman ile birlikte en çok tepki gören isimlerden biri olan Emre Belözoğlu karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Milli oyuncu, Trabzon şehrine asla korkarak gelmediğini belirtti, “Burası benim memleketim. Zokora ile yaşadıklarım belki gerginliğe neden olmuş olabilir. Eğer hatam varsa özür dilerim. Artık daha sakin davranmaya çalışıyorum. Benim kimseyle hele Trabzonlular ile bir problemim yok” dedi.
Karşılaşmayı da değerlendiren Emre, “Trabzonspor ve Fenerbahçe adına zorlu maçtı. İki takım da centilmence mücadele etti. Biz kaliteli ayaklarımızla sonuca erken gidebilirdik. Defans anlamında iyi bir görüntü sergiledik. Bu görüntüyü devam ettirirsek sadece Trabzon deplasmanında değil, tüm deplasmanlarda kazanırız” diye konuştu.
Emre performansı için “Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Fizik olarak hazır geldim. Bunun da farkı ortaya çıkmıştır. Sezon sonuna kadar iyi bir performansla devam etmem gerekiyor. Profesyonel hayatta bugün yok” yorumunu yaptı.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can Yücel18 Şubat 2013 09:20

    Emre veya diğer futbolcular bu ülkenin futbolcuları ve bu bir spor neyin ayrımı neyin korkusu ve gereksiz tartışmalar.