BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmine Erdoğan: Kadınların muazzam bir dönüştürücü gücü var----

Emine Erdoğan: Kadınların muazzam bir dönüştürücü gücü var

Emine Erdoğan: Kadınların muazzam bir dönüştürücü gücü var
08 Mart 2019 - 11:15 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul'da Kadın-Erkek Eşitliği Paneli'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ''Başarının gücün ve iktidarın hep erkeksi kodlara sahip olduğu düşünülürdü. Kadınların muazzam bir dönüştürücü gücü var'' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Borsa İstanbul'da Kadın-Erkek Eşitliği Paneli'nde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;Tarihimizi medeniyetimizi doğru tahlil edersek kadının her zaman hayatın merkezinde olduğunu görürüz. Bizler de bu geleneğin izinden giderek bugün var olabileceğimiz alanları inşa etme gayretindeyiz. Genç kızlarımıza yol açın. Onları gelecek hedefleri için cesaretlendirin.

"KADINLARIN DÖNÜŞTÜRÜCÜ GÜCÜ MUAZZAM"

Yakın zamanlara kadar kadınların ev dışında özellikle iş ve siyaset dünyasında yer alabilmesi maskülen bir tavrı gerektiriyor. Başarının gücün ve iktidarın hep erkeksi kodlara sahip olduğu düşünülürdü. Kadınların muazzam bir dönüştürücü gücü var. Bu güç ortaya çıktıkça etrafımızdaki her şeyin başkalaştığını görüyoruz.

Üniversite çağındaki genç kızlarımız mühendislik ve bilişimle ilgili bölümlere ne kadar yönlendirilirse gelecekte o kadar var olabilirler. Kadın dayanışmasının son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Kadınlar beraber güçlü takımlar oluşturdukça buradan güzel bir sinerji doğacaktır. Güneş dünyanın devamlılığı için neyse kadın da dünya için odur.

Emine Erdoğan Borsa İstanbul'da eşitlik için gong çaldı

Albayrak: Bakanlıklarda kadın sayımız çok az