BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmin Hitay'dan yatırımcılara çağrı----

Emin Hitay'dan yatırımcılara çağrı

Emin Hitay'dan yatırımcılara çağrı
21 Mart 2013 - 12:14 www.finansgundem.com

İşadamı Emin Hitay’dan Endonezya’ya yatırım yapmak isteyen iş adamlarına çağrı yaptı

DEİK’teki Türk - Endonezya İş Konseyi Başkanlığı görevini 3 dönemdir üst üste sürdüren, aynı zamanda Endonezya İstanbul Fahri Konsolosu olan Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay, Endonezya’daki yatırım fırsatları konusunda Türk iş adamlarına yatırım çağrısında bulundu.
Hitay “Endonezya, 240 milyonun üzerinde nüfusu, kişi başına 3 bin 500 dolarlık geliri ile dünyanın 16’ncı en büyük ekonomisi durumunda. Kesintisiz olarak yıllık yüzde 6’nın üzerinde büyümesiyle dikkatleri üzerine çeken Endonezya, bu gelişmenin doğal sonucu olarak çok büyük rakamlarda altyapı ve enerji yatırımlarına ihtiyaç duyuyor” dedi.
Fahri Konsolosluk görevinden dolayı Endonezya’ya ziyaretlerinin arttığını belirten Hitay süreçte “Endonezya’nın ekonomisi ve yatırım fırsatlarını gözlemleme, inceleme şansım oldu ve bu doğrultuda Hitay Yatırım Holding olarak Jakarta’da şube açmaya karar verdik. Endonezya’daki yatırım fırsatları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Türk iş adamları için Endonezya’da her alanda yatırım fırsatları mevcut. Ülke kısa zamanda dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olacak. Burada yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza kapımız her zaman açık” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)