BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike'li Nijerya'dan Brezilya'ya veda----

Emenike'li Nijerya'dan Brezilya'ya veda

Emenike'li Nijerya'dan Brezilya'ya veda
30 Haziran 2014 - 21:15 www.finansgundem.com

FIFA Dünya Kupası'nın ikinci tur maçında Fransa, Nijerya'yı 2. yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenip çeyrek final biletini cebine koydu

Dünya Kupası son 16 karşılaşmasında Nijerya ile karşılaşan Fransa, Paul Pogba ve Yobo'nun kendi kalesine attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.
 
İlk yarısı golsüz sona eren maçta Nijerya ve Fransa karşılıklı gol pozisyonları yakaladı. Ancak maçın sonlarına doğru oyunun kontrolünü eline alan Fransa, 79'da Paul Pogba ile 1-0 öne geçti.
 
Nijerya kalecisi Victor Enyeama, müthiş kurtarışlara imza attığı maçta Pogba'nın golü öncesi yaptığı hatalı çıkış Afrika ekibinin umutlarını da söndürmeye yetti.
 
Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise sağ kanattan yapılan ortayı uzaklaştırmak isteyen Yobo ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderince maçın skorunu da 2-0 olarak belirtledi.
 
Fenerbahçeli Emmanuel Emenike ve Joseph Yobo, ilk 11'de çıktıkları maçta 90 dakika forma giydi. Yobo milli takımı adına 100. kez formayı giyen ilk isim olma ünvanını yakaladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)