BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike ve Sow yedek mi kalacak----

Emenike ve Sow yedek mi kalacak

Emenike ve Sow yedek mi kalacak
11 Ekim 2014 - 08:39 www.finansgundem.com

Emenike ve Sow hakkında derbi öncesi şok iddia...

Galatasaray maçının hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdüren Fenerbahçe’de Moussa Sow ile Emmanuel Emenike’nin dönüş tarihleri sıkıntı yarattı. Sarı-lacivertli takımda milli takımlara giden oyuncuların büyük bir bölümünün 14 Ekim Salı günü Samandıra’ya gelmesi bekliyor. Çarşamba’dan itibaren taktik çalışmalara start vermeyi planlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, Portekiz Milli Takımı ile salı akşamı sahaya çıkacak olan Bruno Alves’e bir gün fazladan izin verirken, 15 Ekim’de maçları bulunan Sow ve Emenike’nin en erken perşembe akşamı takıma katılabileceği belirtildi. Sadece cuma günkü idmanda yer alabilecek olan iki oyuncunun derbide yedek kalma ihtimallerin bulunduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR MAÇINDAN ÖNCE DE AYNI SIKINTI YAŞANMIŞTI
Emenikeli Nijerya bugün Sudan deplasmanına çıkacak, ardından çarşamba günü yine aynı rakibi kendi evinde konuk edecek. Sow’lu Senegal ise bugün sahasında evinde oynacağı Tunus maçının ardından çarşamba günü bu sefer Tunus deplasmanında mücadele verecek. Ligin ikinci haftasındaki Trabzonspor maçı öncesi de bu iki futbolcuyla ilgili benzer bir sıkıntı yaşanmış ve bir hayli formsuz dönen Emenike ve Sow’dan beklenen performans alınamamıştı.

İSMAİL KARTAL YANINDA OTURTABİLİR
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu iki futbolcuyu, geç dönecekleri ve yeterince hazır olamayacakları gerekçesiyle kulübede oturtabileceği belirtildi. Milli takım kariyerini noktalayan ve hafta boyunca takımla çalışan Webo’nun yine Emenike’nin yerine oynaması beklenirken Sow’un bölgesinde ise Caner ya da Alper’in forma giyebileceği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)