BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklinin beklediği haber geldi----

Emeklinin beklediği haber geldi

Emeklinin beklediği haber geldi
03 Ekim 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

10 milyon emeklinin beklediği promosyonda pazarlık sürüyor. Çalışma Bakanı Çelik, bir bankanın ödemeyi kabul ettiğini açıkladı...

Çalışma Bakanı Faruk Çelik'ten bayram öncesinde 10 milyon emekliye maaş promosyonu müjdesi geldi. Çelik, önemli bir mesafe kat edilen banka görüşmelerinden memur emeklilerinin maaş promosyonuna "evet" sonucunun çıktığını söyledi.
Sabah'ın haberine göre, bakanlık olarak 8 milyon işçi emeklisini bu uygulamanın dışında tutmak istemediklerini anlatan Çelik, "Emekliler arasında ayırım olmaz" dedi. Vakıfbank ve Ziraat Bankası'yla görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyen Çelik süreci şöyle anlattı: "Vakıfbank yıllık azami 60-70 lira verebileceğini söyledi. Ziraat ise biraz daha fazla verebilir ama öyle bir maaş falan söz konusu değil."
KAMU PAYI YÜZDE 90
Emeklilere ödenen yıllık 120 milyarlık maaş ödemesinde kamu bankaları yüzde 80'lik paya sahip. PTT'yle bu oran yüzde 90'a ulaşıyor. Yüzde 10'luk pay da özel bankalara ait.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bankaya para verir misin diye sorulmaz03 Ekim 2013 09:42

    ihale açarsın, maaşları ödemek isteyen gelir ihaleye girer, yoksa avcunu yalar!