BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEmeklilik müjdesi----

Emeklilik müjdesi

Emeklilik müjdesi
25 Temmuz 2013 - 07:03 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, dün iftarda buluştuğu Çevik Kuvvet polislerine ne söyledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı protestolarına yönelik müdahaleleri nedeniyle tepki çeken, daha önce “destan yazdıkları” söylemiyle sahip çıktığı Çevik Kuvvet polisleriyle dün iftarda biraraya geldiÇevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Başbakan Erdoğan'ınyanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler, çeşitli polis şube müdürleri ve bin 500'e yakın çevik kuvvet polisi katıldı. İftar yemeğinin menüsünde ise; ezo gelin çorbası, mevsim salata, kuzu tandır, iç pilav, fındıklı şeker pare, baklava, kadayıf ve ramazan şerbeti sunuldu.
POLİSE EMEKLİLİK MÜJDESİ
İftar konuşmasında, emniyet teşkilatının görevini huzur içinde yapabilmesi için polisi desteklemeye devam ettiklerini ifade eden Erdoğan, lojmanlar, eğitim hakkı, teçhizat, özlük hakları, maaşlar konusunda imkanları zorlayarak düzenlemeler yaptıklarını söyledi. Başbakan Erdoğan, ayrıca polislere emeklilik ile müjde vererek, gelecek yasama yılında emeklilikle ilgili düzenlemenin Meclis'te yasalaştırmaya gayret edeceklerini belirtti.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YILDIZ25 Temmuz 2013 10:37

    Sayın Başbakan 5 milyon elinden aldığın Yaş bekleyenler ne olcak onlardan bir haberin varmı?

  • selda25 Temmuz 2013 09:47

    Başbakanımız ne güzel sözler söylemiş polisimiz için her yol mubah işçin çalışan ve asgari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşın yok say ,cani polislere emeklilik, maaş arttırımı, çalışma saatleri düzenlemesi,ikramiyeler haksızlıklarının ne zaman farkına varacaksınız.