BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElon Musk, İsrail'i eleştirdi: Tam anlamıyla soykırım yapmayacaksan...----

Elon Musk, İsrail'i eleştirdi: Tam anlamıyla soykırım yapmayacaksan...

Elon Musk, İsrail'i eleştirdi: Tam anlamıyla soykırım yapmayacaksan...
10 Kasım 2023 - 21:13 www.finansgundem.com

ABD'li milyarder Elon Musk, İsrail'i eleştirdi. Musk İsrail hakkında, "Eğer tam anlamıyla herkese karşı soykırım yapmayacaksan, ki bunu kimse kabul edemez, İsrail’den nefret edecek birçok kişiyi hayatta bırakacaksın” dedi

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, İsrail’in ablukası altında olan Gazze’de devam eden çatışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

ABD'li milyarder Elon Musk, bilim insanı ve yazar Lex Fridman’ın Youtube’da yayımladığı podcast programına katıldı.

“EĞER TAM ANLAMIYLA SOYKIRIM YAPMAYACAKSAN...”

Fridman’ın sorularını yanıtlayan Musk, İsrail’in Gazze’ye saldırılarına ilişkin, “Eğer tam anlamıyla herkese karşı soykırım yapmayacaksan, ki bu kabul edilebilir değil ve kimse için olmamalı, o zaman sonunda İsrail’den nefret edecek birçok kişiyi hayatta bırakacaksın” dedi.

"ÖLDÜRDÜĞÜNÜZDEN DAHA FAZLA YARATTTIYSANIZ, BAŞARISIZSINIZ"

“Asıl sorunun, öldürülen her Hamas üyesinin yerine kaç tane yeni üyenin ortaya çıkacağı” olduğunu belirten Musk, “Eğer öldürdüğünüzden daha fazla yarattıysanız, başarısız oldunuz” diye konuştu.

Musk, “Eğer Gazze’de birinin çocuğunu öldürürseniz, bir İsrailliyi öldürecek en az birkaç Hamas üyesi yaratmış oldunuz” ifadelerini kullandı.

“GENİŞ AÇIDAN İNCELENMELİ”

Gazze’deki meselenin en tartışmalı konulardan biri olduğunu söyleyen Musk, uzun vadeli barışın hedeflenmesi durumunda, olayın geniş bakış açısından incelenmesi gerektiğini kaydetti.

BM: Dünyada cehennem varsa orası Gazze'nin kuzeyidir!

 

İsrail, Gazze'ye bomba yağdırdı: Uzun bir savaşa hazırız!

 

Gazze'deki konutların yarısı yok oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum11 Kasım 2023 00:30

    Helal adam para mal mülk sahibi olmuş ama insanlığını kaybetmemiş dünyanın böyle duyarlı siyasetçilerede ihtiyacı var güçlü siyasetçilere İspanyol kadın siyasetçi gibi iskoçlar gibi bunlar düzgün insanlar birde yamuk olanlar var onları biliyorsunuz herşeyin başını çeken Bermuda şeytan üçgeni gibi olan devletler