BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Elon Musk ile Almanya Dışişleri arasında 'mülteci' gerginliği----

Elon Musk ile Almanya Dışişleri arasında 'mülteci' gerginliği

 Elon Musk ile Almanya Dışişleri arasında 'mülteci' gerginliği
30 Eylül 2023 - 15:50 www.finansgundem.com

Akdeniz’de faaliyet gösteren Alman mülteci kurtarma gemisine dikkat çeken Musk, dün Alman gemisi haberine “Alman halkı bundan haberdar mı?” mesajına karşılık, Almanya Dışişleri hesabı mesaja “Evet. Ve buna hayat kurtarma deniliyor” cevabını verdi.

X sosyal medya platformunun sahibi teknoloji milyarderi Elon Musk, son zamanlarda mülteci karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekleyerek Almanya Dışişleri Bakanlığıyla gerginlik yaşadı.

ABD başta olmak üzere mülteci akınına karşı açıklamalar yapan Elon Musk, ‘Alman hükümeti tarafından desteklenen Alman sivil toplum kuruluşlarına ait, Akdeniz’de görev yapan ve mültecileri kurtaran 8 Alman gemisi haberine’ “Alman halkı bundan haberdar mı?” mesajını paylaştı. Almanya Dışişleri Bakanlığı’na ait 'hükümet kurumu' onaylı hesaptan Musk’a “Evet. Ve buna hayat kurtarma deniliyor” cevabı geldi. Paylaşımın, ayrıca Birleşmiş Milletler Yüksek Komiseri Filippo Grandi ve İskoçya Birinci Bakanı Humza Yousaf tarafından beğenildiği görüldü.

Musk ise bugün “Yani bununla sahiden gurur duyuyorsunuz. İlginç. Açıkçası Alman halkının çoğunluğunun bunu desteklediğinden şüpheliyim. Bir anket yaptınız mı?

Almanya'nın çok sayıda yasadışı göçmeni İtalyan topraklarına taşıması İtalya'nın egemenliğinin ihlali değil midir? İşgal hisleri var ...” yanıtını verdi.    

 



Elon Musk'ın TEKNOFEST paylaşımına Erdoğan'dan yanıt

 

Elon Musk'ın kitabı kripto piyasalarını hareketlendirecek

 

Mülteci anlaşması karşılığında ‘Şengen vizesi’ önerisi

 

AB'den 'Türkiye'ye mülteci desteği' sürecek mesajı

 

Almanya mülteci fonunda kesintiye gidecek

 

Almanya, Türkiye’yle yeni mülteci anlaşması istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)