BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEl konulan FETÖ malları 13 milyarı geçti----

El konulan FETÖ malları 13 milyarı geçti

El konulan FETÖ malları 13 milyarı geçti
11 Eylül 2016 - 08:09 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki FETÖ'nün mali kaynaklarının kesildiğini belirterek, el konulan mal varlıklarının 13 milyar lirayı geçtiğini söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada FETÖ'cülere yönelik çalışmalar konusunda, “Hazineye intikal eden bunlara ait taşınmaz sayısı 2 bin 941 adet. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne intikal eden taşınmaz sayısı 2 bin 84 adet. Ayrıca özel bir ihtimamla dikkat ederek arkadaşlarımızın bu çabaları ile durdurdukları KHK’da yer almayan bin 174 adet daha taşınmaza el konuldu" dedi.
Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün yapılanmasının yanı sıra mali yönüne de operasyon başlatıldı. Bu çerçevede FETÖ bağlantılı birçok kişi ve kurumun mallarına el konuldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de basın toplantısında, FETÖ'nün el konulan taşınmazlarına dair bilgi verdi.

'VGM'YE AKTARILAN 2 BİN 941 ADET'

FETÖ'nün mali kaynaklarının kesildiğini vurgulayan Özhaseki, "Tapu kadastroya intikal eden bilgiler her gün değişiyor. Arkadaşlarımın dün verdikleri bilgilere göre, hazineye intikal eden bunlara ait taşınmaz sayısı 2 bin 941 adet. Vakıflar Genel Müdürlüğüne intikal eden taşınmaz sayısı 2 bin 84 adet.

13 MİLYAR LİRAYI GEÇTİ

Ayrıca özel bir ihtimamla, arkadaşlarımızın çabalarıyla durdurdukları, kanun hükmünde kararnamede yer almayan bin 174 adet daha taşınmaza el konuldu. Bütün bunların değeri 13 milyar lirayı geçmiş vaziyette. İleride ele geçeceklerle nereye doğru varır bilmiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail Midiliç11 Eylül 2016 13:08

    sn karseri kardesim bunlar nasıl geldiler biliyorsun fakir fukara garıp guraba diye nerde kaldım şimdi zenginlerle yürüyor yola onlar nederse olur adamalar 50 tl evi 500 tl satıyor hale onları deskdekliyor sana ban yok bişey sadece kadırma var bizleri makarna kokmus peynır ıvır zıvırla oyalıyorlar bizleri

  • Kayseri li11 Eylül 2016 11:04

    O yuzden mi millete Tedes le ceza üstüne ceza.Benzine zam Zengin mutahitlere indirim yaptiniz sayin bakan.Unutmayın bu ülkeyi 15 Temmuzda MÜTEAHHİT ler degil HALK kurtardı.