BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEl Bab'dan elimiz boş dönersek Diyarbakır'ı riske atarız, Ankara'yı tehlikeye sokarız----

El Bab'dan elimiz boş dönersek Diyarbakır'ı riske atarız, Ankara'yı tehlikeye sokarız

El Bab'dan elimiz boş dönersek Diyarbakır'ı riske atarız, Ankara'yı tehlikeye sokarız
24 Aralık 2016 - 13:55 www.finansgundem.com

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'de mesken tutmuş terör örgütleri Türkiye'nin bekasını tehdit etmektedir. Bu bakımdan El Bab operasyonundan alnımızın akıyla çıkmalıyız" dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu'nda yaptığı konuşmada özetle şunu söyledi:

"Fırat Kalkanı Harekatı kesinlikle zaferle taçlanmalıdır. Irak ve Suriye'de mesken tutmuş terör örgütleri Türkiye'nin bekasını tehdit etmektedir. Bu bakımdan El Bab operasyonundan alnımızın akıyla çıkmalıyız. El Bab'dan elimiz boş dönersek Diyarbakır'ı riske atarız. Ankara'yı tehlikeye sokarız.

VİDEO HAKKINDA KONUŞTU

IŞİD'li alçaklar kahramanlarımıza ölüm yağdırmaktalar. İki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet, eğer doğruysa IŞİD'in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri yok edilmelidir. El Bab, şerefsizlerin tepesine yıkılmalıdır. IŞİD'in elinde bulunan askerlerimizin son durumu nedir? Şüphe derhal giderilmelidir.

RUSYA VE İRAN İLE MUTABAKAT

Türkiye'nin 20 Aralık'ta Rusya ve İran ile yaptığı mutabakat önemli ve ümit vericidir. YPG ve PKK'nın bulunmaması oldukça mahsurludur.

BAŞKANLIK SİSTEMİ AÇIKLAMASI

MHP, sözünün ardında fikri çizgisinin yanındadır. Diyorum ki; 15 Temmuz'da vatan kaybının sınır hattına gelmiştik. İlanı yapılmamış bir Sevr'i yaşayacaktık. Milletimiz paramparça olacaktı. Ülkemizi Suriye ve Irak yapma planları dolaşımdadır.

CHP'YE ELEŞTİRİ

Tartışılan rejim değildir. Bırakalım Türk milleti nasıl ve hangi sistemde yönetileceğine karar versin. CHP bundan neden korkuyor? Yürürlülükteki rejimin son bulacağını hangi bilgiyle izan ediyor."

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ24 Aralık 2016 18:51

    Anadoluda buna uzaktan martaval okuma derler,yanına alkışcıları, çeket ilikleyen takımını al şehit ailelerini ziyaret et halkın arasına gir .

  • Kadere bak24 Aralık 2016 17:02

    Bahçelinin peşine takılan bozkurtlar, MHP nin eski sloganı "bağımsız Türkistan" dı, unutmadınız sanıyorum.

  • Tolga061924 Aralık 2016 15:06

    SN DEVLET BEY 17 YILDIR UYUYOR ORDAKILERİ CANILERLE BAŞA CIKMAK KOLY SANIYOR BURAALRA GETİRENLER HESAP VERMESİ GEREKİKEN TOPU BASKA YERLERE ATMAYALIM LÜTFEN

  • Kerim24 Aralık 2016 14:47

    Kimse sormuyor.Orada ki teröristler yuvalanırken.Doğu illerimizde cirit atıp örgütlenirken neredeydiniz.Birde yıllardır kandil'e neden müdahale edilmedi,niye etmiyoruz.PKK kandilde değil mi.Başka ülke topraklarına iç güvenliğimiz için girebiliyorsak kandile neden girmiyoruz.

  • cengiz24 Aralık 2016 14:40

    İktidar partisi gibi konuşuyor

  • Sami24 Aralık 2016 14:15

    Osmanlı kuruyoruz rüyasından beka gerçeğine.....

  • vecdi24 Aralık 2016 14:14

    çok büyük devlet adamı geleceğin mimarı