BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkrem İmamoğlu: 25 bin oy öndeyiz----

Ekrem İmamoğlu: 25 bin oy öndeyiz

Ekrem İmamoğlu: 25 bin oy öndeyiz
01 Nisan 2019 - 13:36 www.finansgundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu seçim sonuçları ile ilgili açıklama yaptı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Elindeki verileri açıklayan İmamoğlu "Islak imzalı tutanakların tamamı elimizde. Bunlara göre bizim ile rakibimiz arasındaki oy farkı 25.158'dir. YSK'da 16 sandık kaldı. Yüzde 99.95'i girildi. 4.168.546 bize verilen oy. Rakibimizin oyu 4.142.791'dir. Sonuçların birbirine bu kadar yakın olması ne kadar sağlam bir veri tabanına sahip olduğumuzun göstergesi. Bizim ortaya koyduğumuz sonucu YSK'nın tescil etmesi önemlidir" dedi. 

TÜRKİYE BİR AN ÖNCE NORMALLEŞMELİ

Ekrem İmamoğlu, AK Parti yöneticilerinin 290 bin gerçersiz oy olduğu açıklaması için "Bu her seçimde var olan geçersiz oy oranı. Bizim talebimiz sürecin bir an önce tamamlanması ve toparlanmasıdır.  Türkiye bir an önce normalleşmeli. Her kesimden oy almış bir başkan olarak tüm İstanbullulara teşekkür ederim. Bana AK Partili ve MHP'li seçmende oy vermiştir. Hiç kimseyi birbirinden ayırt etmeyeceğim sözünü veriyorum. İstanbul'da toplumun her kesimini kucaklayan bir başkan olacağıma söz veriyorum. Önümüzde aydınlık bir geleceğe hep beraber koşmalıyız" diye konuştu. 

ETİKETLER :