BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi Politikaları Kurulu toplandı----

Ekonomi Politikaları Kurulu toplandı

Ekonomi Politikaları Kurulu toplandı
25 Ekim 2018 - 21:09 www.finansgundem.com

Ekonomi Politikaları Kurulu, Erdoğan başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplandı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Politikaları Kurulu toplantısına başkanlık etti. Çankaya Köşkü'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği ve basına kapalı gerçekleşen toplantı, 1 saat 35 dakika sürdü.

Toplantıda, Ekonomi Politikaları Kurulu üyeleri Nihat Zeybekci, Dr. Cemil Ragıp Ertem, Yiğit Bulut, Gülsüm Azeri, Hakan Yurdakul, Doç. Dr. Hatice Karahan, Korkmaz Karaca, Mehmet Ali Akben, Meltem Taylan Aydın, Prof. Dr. Servet Bayındır ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da hazır bulundu.

Ekonomi ile Kültür ve Sanat Politikaları kurullarının başkanvekilleri belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili, İskender Pala da Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili olarak görevlendirildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM26 Ekim 2018 13:19

    Bu kurullarla birlikte,bakanlıkların fonksiyonel yapılarının daha etkinsizleşeceği hatta görev den ziyade yetki kargaşası yaşanacağı,bakanlıklardaki donanımlı vizyon sahibi teknokratların da daha geri planda ya da operasyonel düzeyde kalacağı yönünde çekincelerim var..Tabi ki bu yapının LİYAKATA da zarar vereceği de çok net.