BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi her zamankinden daha güçlü!----

Ekonomi her zamankinden daha güçlü!

Ekonomi her zamankinden daha güçlü!
06 Ocak 2015 - 12:29 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grubunda gündeme ilişkin konuları değerlendiriyor:

HDP Milletvekili Murat Bozlak’ı kaybettik. Taziyelerimi iletiyorum. Kayıp astsubayımızı da MİT’in başarılı bir operasyonu ile yurda getirdik. Milli İstihbarat Teşkilatımızı bir kez daha kutluyorum.

Bir sene önceyi göz önüne getirin. Geçen sene o vakitlerde biz TBMM'de çalışırken birileri de 19 Ocak’ta yapacakları MİT TIR'larına yönelik operasyonların çalışması içindeydi.

GÜN HESAP VERME GÜNÜDÜR

Gün hesap verme günüdür. Biz hesap sorma makamındayız. Bizim 12 yıldır en büyük başarımız demokratik istikrarımızdır.

ÜÇ HEDEFLERİ VARDI

İç ve dış işbirlikçileriyle üç hedefleri vardı, İç ve dış işbirlikçileriyle üç hedefleri vardı, siyasi istikrarsızlık doğurmak ekonomik kriz çıkartmak ve Türkiye’yi uluslararası alanda yalnızlaştırmak.

Bu hedeflere ulaşamadılar. Ulaşamayacaklar.

Siyaset ruhla olur, ahlakla olur vicdanla olur. Askeri darbe dönemlerinde olduğu gibi mühendislik yapmaya kalkıştılar.

MİLLET MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Geçen bu bu hesaplar yapıldıktan 1 yıl sonra millet milli iradeye sahip çıkmıştır. AK Parti'nin her bir mensubuna teşekkür ediyor bağrıma basıyorum. 2001 yılından bu yana bütün tuzakları bozan AK Parti grubu olmuştur.

30 mart'ta hiçbir telaşa ve paniğe kapılmadan önce allah'a sonra millete sığındık.  Şu ana kadar 35 ilimizi ziyaret ettim. Milletimiz arkamızda yanımızda ve önümüzdedir.

TÜRK EKONOMİSİ HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜDÜR

Enflasyonda iniş trendi devam edecek. İstanbul borsası son iki yılın rekorunu kırdı.

Dün bu iki rekorla Türk ekonomisi sağlamlığını ispat etti. Cari açık 10 yıl içinde yüzde 37 düştü.

Artık Türk ekonomisi her zamankinden daha güçlüdür. Çünkü bu ekonominin gücü kaynağı AK parti kadrolarının temiz siyasetidir.

Sayın Bahçeli kendi dönemini hatılasın. ‘Yolsuzluk’ dediğinde biz 2001 krizini hatırlatırız. Hortumları, bir gecede yüzde 1000’lere çıkan faizleri hatırlatırız.

DAHA ÇOK BEKLERLER

Ekonomik kriz bekleyenlere cevabımız açık ve nettir; daha çok beklerler. Biz milletin duasını, halkımızın güvenini ve en önemlisi de bu toprakların bereketini temsil ediyoruz.

KARALAMA KAMPANYASI

4 yıldır uluslararası medyanın karalama kampanyasına hedef olduk. Ulusalarası medya ve paralel yapının çeteleri tek hedefi vardı başarı hikayesini karalamak.

AK Parti'nin başarı hikayesi karalanan İslam dünyasının mazlum milletlerinde özgüven uyandırdı.

Türkiye'de otoriterleşme iddiası ve terör gündeme getirildi. 12 yılda demokratikleşme faaliyetlerine bakınız. Bütün bunlar başarı hikayesinin dıyarıya yansımalarıyla ortaya çıktı.

Bu nasıl bir yalnızlaşma gibi bu kadar yoğun ziyaretçi geliyor. Makedonya ziyaretinde sivil toplum kuruluşlarının albayrak talebine ben her eve albayrak Türkçe mealli kuran ve Türkçe sözlük verelim dedik.

YÜCE DİVAN TARTIŞMASI

Bu oyunları bozduk. Komisyon kararı ne olsaydı bütün bu süreç darbe süreciydi. Biz de dik durduk. Darbe teşebbüsü akim kalmıştır, darbe teşebbüsü yapanlar tarih önünde mahkum durumdadırlar.

ŞİŞLİ'DE VESAYET

Seçim öncesi Hayri İnönü başkan seçilirse görevi oğluna devretmek için protokol imzalanıyor. Burada vesayet kültürü var. Burada saltanat kültürü var. Burada şiddet şantaj kültürü var.

Saltanattan şantajdan demokrasi çıkar mı? Şişli ölçeğinde bunu başaramayan Türkiye ölçeğinde bunu başarabilr mi? Bu sorunu hala çözemedl çünkü bu sorun konjkortürden değil zihniyet sorunu var.

KOMİSYONA MÜDAHALE ETMEDİK

Biz bu süreç içinde soruşturma komisyonuna müdahil olmadık. Yasaların getirdiği sorumluluk budur. Muhalefet her gün ihsası reyde bulundular. Hiçbir şekilde müdahalede olmadık telkinde bulunmadık
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)