BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi Bakanlığı'ndan İranlı dolandırıcı uyarısı----

Ekonomi Bakanlığı'ndan İranlı dolandırıcı uyarısı

Ekonomi Bakanlığı'ndan İranlı dolandırıcı uyarısı
18 Kasım 2016 - 06:21 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanlığı, kendisini İran ordusuna bağlı bir şirketin temsilcisi olarak tanıtıp para toplayan Mohammed Abolfathi isimli şahıs için uyarıda bulundu

Ekonomi Bakanlığı, kendisini İran Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Araz Sazeh AŞ’nin Genel Müdürü gibi tanıtarak sahte damgayla yasadışı para tahsil ettiği belirtilen Mohammed Abolfathi isimli kişiye karşı Türk işadamlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bakanlıktan odalara gönderilen uyarı yazısında, Mohammed Reza Abolfathi isimli bir şahsın kendisini İran Silahlı Kuvvetler Destek Bakanlığı’na bağlı Araz Sazeh AŞ’nin Genel Müdürü olarak tanıtarak, adı geçen bakanlığın damgasını kullandığı ve yasadışı biçimde para tahsil ettiği bilgisinin yer aldığı ifade edildi.

Yazıda, söz konusu kişinin İran Silahlı Kuvvetler Destek Bakanlığı ile herhangi bir bağının bulunmadığı, bu şahısla ilgili olarak 2015 yılı kasım ayında başlatılan adli soruşturma sonucunda anılan şahsın büyük tutarda kefalet ödeyerek serbest kaldığı belirtildi. Ekonomi Bakanlığı, yazısında işadamlarını tüm gerçek ve tüzel şahısları bahse konu şirketin faaliyetleri konusunda uyardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)