BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEGO'dan ek sefer düzenlemesi----

EGO'dan ek sefer düzenlemesi

EGO'dan ek sefer düzenlemesi
18 Ekim 2022 - 02:10 www.finansgundem.com

EGO Genel Müdürlüğü, özel toplu taşıma araçlarının hizmetlerine devam edemeyeceklerini açıklaması üzerine ek sefer düzenlemesinin yapıldığını bildirdi.

Ankara'da özel halk otobüsleri (ÖHO) ve özel toplu taşıma araçları (ÖTA) hizmetlerini durdurduğunu açıkladı. Bu açıklama üzerine Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü 18 Ekim itibariyle 29 güzergahta, 577 servisle toplu taşımada ek sefer düzenleneceğini duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, saha denetim sorumlularının Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezleri'nden anlık olarak gözetimde bulunacağını ve yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşların mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve raylı sistem servislerinin devreye gireceğini aktardı.

Araçların hareket saatleri ve güzergah bilgileri EGO CEP'te ve EGO Şehir İçi Ulaşım Web Bilgi Sistemi üzerinden takip edilebilecek.

Köpek, kedi ve kuşlara toplu taşıma izni çıktı

 

İmamoğlu: Özel halk otobüsü esnafına 30 milyon TL ödeme yapılacak

 

Özel halk otobüsleri kaldırılacak mı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)