BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEğlence mekanında 61 bin liralık hesap: Zorla tahsil ettiler!----

Eğlence mekanında 61 bin liralık hesap: Zorla tahsil ettiler!

Eğlence mekanında 61 bin liralık hesap: Zorla tahsil ettiler!
12 Eylül 2023 - 14:57 www.finansgundem.com

Ankara'da bir eğlence mekanında ilk iki hesabı ödedikten sonra gelen 61 bin 500 liralık üçüncü hesabı ödemek istemeyen Haydar B., mekan çalışanları tarafından dövüldü ve telefonuna el konularak mobil bankacılık üzerinden ücret iki ayrı hesaba gönderildi.


Ankara’daki bir eğlence mekanında zorla hesap tahsilatı üzerine başlatılan soruşturmada, 9 sanık için 33’er yıl hapis cezası istendi.

Olay, 25 Mayıs’ta Altındağ’daki bir eğlence mekanında meydana geldi. Haydar B., eğlence mekanında bir süre eğlendikten sonra bin 640 lira hesap geldi. Haydar B., bu hesabı ödedikten sonra iş yerinde çalışan kadınlardan biri masaya oturdu ve bin 600 liralık bir hesap daha geldi. İkinci hesabı kabul etmeyen Haydar B., daha sonra çalışanların ısrarı üzerine bu hesabı da ödedi.

Ardından sabaha karşı lavaboya giden Haydar B., döndüğünde masasının değiştirildiğini gördü. Mekandan çıkmak isteyen ancak iş yerinde çalışan ve yanında oturan kadınların sipariş vermesi üzerine bir süre daha oturan Haydar B.’ye 61 bin 500 TL hesap kesildi.

DÖVÜP, PARAYI ZORLA TAHSİL ETTİLER

Hesaba itiraz eden Haydar B., iş yeri çalışanları tarafından idari bölüme götürülüp dövüldü.

Ardından mobil bankacılık üzerinden Haydar B.’nin hesabından iki kişiye 55 bin TL ve 6 bin 500 TL para gönderildi. Daha sonra mekandan çıkarılan Haydar B.’nin şikayeti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

33’ER YIL HAPİS İSTEMİ

Soruşturma kapsamında, iş yeri sahipleri Ş.K ve N.K. ile birlikte 9 şüpheli hakkında, “neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama” suçundan 4,5, “birden fazla kişi ile birlikte iş yerinde silahla yağma” suçundan 15’er yıl, “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 14 yıl olmak üzere toplamda her bir sanık için 33 yıl 6’şar aya kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

İddianamede yer alan adli tıp raporunda, müştekinin vücudunda kırık meydana geldiği ve yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile giderilemeyeceği ifade edildi.

İddianame, Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Fahiş kiraya ceza geliyor: İşte yeni uygulamanın detayları...

 

Fahiş site aidatlarına düzenleme geliyor!

 

Fahiş fiyat artışı yapan firmalara 152.8 milyon TL ceza

 

Otomobilde fahiş fiyata karşı bakanlık harekete geçti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)