BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Ebeko Yanardağı’nda patlama----

Ebeko Yanardağı’nda patlama

 Ebeko Yanardağı’nda patlama
11 Temmuz 2022 - 12:25 www.finansgundem.com

Rusya’nın Kuril Adaları’nda bulunan Ebeko Yanardağı’nda patlama meydana geldi.


Rusya'nın Shalin bölgesindeki Kuril Adaları'ndaki Ebeko Yanardağı'nda yeniden patlamalar meydana geldi. Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan küçük ölçekli patlamaların ardından geçtiğimiz günlerde başlayan hareketlilik artarak devam etti.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Ebeko Yanardağı'nda patlamalar meydana geldiğini ve bölgeye ulaşmak isteyen doğa tutkunlarını uyararak, belirlenen güvenlik alanının dışına geçilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Yanardağın püskürttüğü küllerin 2 kez üst üste 3 buçuk kilometre boyutuna kadar ulaştığı bildirilirken, yanardağdaki patlama şiddetinin geçtiğimiz yıl meydana gelen patlama seviyesine ulaştığı bildirildi. Bakanlık bölgede olağanüstü durumun bulunmadığını ve patlamalardan dolayı küçük şiddetli depremler oluştuğunu söyleyerek, tsunami tehlikesinin bulunmadığını duyurdu.

Yanardağ yakınında yerleşim alanının bulunmaması nedeniyle herhangi bir risk oluşmazken, bölgedeki sismik hareketlilik ve yanardağın takibi uzmanlar tarafından sürdürülüyor.

Filipinler'de volkanik alarm! Bulusan yanardağının güçlü patlaması!

 

Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)