BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemE-5 trafiğe kapandı----

E-5 trafiğe kapandı

E-5 trafiğe kapandı
02 Haziran 2013 - 07:10 www.finansgundem.com

Bakırköy'de bir grup, yürüyüş yaparak E-5 Karayolu'nu bir süre trafiğe kapattı

Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri olan grutakiler, İncirli'de toplandı. Gruptakiler, sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçerek E-5 Karayolu Topkapı istikametini bir süre trafiğe kapattı. Grupta yer alan kadınlar, ellerindeki tencere ve tavaları birbirine vururken, geçen bazı araçlar da korna çalarak gruba destek verdi. Gruptakiler, daha sonra yürüyerek Bakırköy Meydanı'na gitti.
Bu arada, Kadıköy, Beylikdüzü ve Şişli'nin de aralarında bulunduğu bazı bölgelerde de vatandaşlar parklarda toplanarak, Gezi Parkı eylemine destek verdi. Bazı vatadaşlar evlerinin ışıklarını yakıp söndürürken, tava ve tencereleri birbirine vurdu. Trafikteki araçlar da kornalarını çaldı.
Öte yandan, şu an durumun sakin olduğu Taksim bölgesinde akşam saatlerinden bu yana göstericilerin 3 belediye otobüsünün camlarını kırdıkları, devirdikleri bir canlı yayın aracına zarar verdikleri ve yayalaştırma projesi inşaatının bulunduğu bekçi kulübesini yaktıkları görüldü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)