BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDüşen jetten sonra Rusya ile ilk temas! ----

Düşen jetten sonra Rusya ile ilk temas!

Düşen jetten sonra Rusya ile ilk temas!
14 Haziran 2016 - 14:24 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Milli Günü nedeniyle Medvedev'e tebrik mesajı gönderdi. Rusya ile aylar sonra ilk resmi temas kuruldu.

Başbakanlık kaynakları, Binali Yıldırım’ın Rusya Milli Günü nedeniyle Dimitri Medvedev’e tebrik mesajı gönderdiğini açıkladı. Tebrik mesajıyla birlikte sınırı ihlal ettiği için 24 Kasım 2015’de düşürülen Rus savaş uçağının ardından Rusya ile resmi düzeyde ilk temas kurulmuş oldu.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yazdığı mektupta Rus vatandaşlarının geçmiş Rusya Günü'nü kutladı ve Moskova ile Ankara'nın ilişkilerinin hak ettiği düzeye yükselmesini diledi.

Rus haber ajansı Ria Novosti'de yer alan habere göre Erdoğan'ın tebrik mesajı şu şekilde:

"Tüm Türk halkının adına tüm Rus vatandaşlarının Rusya Günü'nü kutluyorum ve yakın zamanda Rusya ve Türkiye'nin ilişkilerinin hak edilen düzeye yükselmesini diliyorum. "

Aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım da Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'e tebrik mektubu gönderdi. Yıldırım mesajında, yakın zamanda iki ülke arasındaki işbirliği ve ilişkilerin iki ülke halkının ortak çıkarları için gerekli düzeye ulaşmasını ümit ettiğini belirterek, "Rus vatandaşlarına refah diliyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adil baş 14 Haziran 2016 18:12

    otelde calışıyordum bir hafda önce kapandı. işsiz kaldım. başka söze gerek varmı. benim gibi truzimde boşda kalan insan cok gereğini yapınız lütfen SAYGILAR

  • xyz14 Haziran 2016 16:44

    Eğer ilişkilerimizde samimi olsaydık ülkemde ,komşularımızda bu acıları çekmeyecekti.