BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDursun Özbek'ten flaş Yandex açıklaması----

Dursun Özbek'ten flaş Yandex açıklaması

Dursun Özbek'ten flaş Yandex açıklaması
14 Eylül 2015 - 06:03 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Yandek önce bize geldi ama reddettik" dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Habertürk Televizyonu'nda katıldığı ve yaklaşık 2,5 saat süren canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.

"Kulübü 1 yılda düzlüğe çıkarırım" 
 
Dursun Özbek, Galatasaray'ın önemli maddi kaynaklarının bulunduğunu  vurgulayarak, "Kulübü 1 yılda düzlüğe çıkarırım" dedi. 
 
Sarı-kırmızılı kulübün mali yapısının sağlam olduğuna değinen Özbek,  şöyle devam etti: 
 
"Galatasaray'ın iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Galatasaray bir dünya  markası. Ben hiçbir zaman endişe duymadım. Başkan bütün sorumlulukların üstünden  gelmeli. Ben işimi yapıyorum. Şikayet etmek için gelmedim. Kulübü 1 yılda düzlüğe  çıkartırım. Çünkü kaynaklar var." 
 
Forma sponsorunda göğüs reklamı olmamasına rağmen geçen sezonki  rakamları yakaladıklarını kaydeden başkan Özbek, "Coca-Cola, Abank, Garenta ve  THY gibi firmalarla öndeki logo olmamasına rağmen geçen seneki rakamı  yakalamışız. Bu yeterli değil. Öndeki sponsoru alabilmek için 1,5-2 aydır emek  sarf ediyoruz. Şuan 1 yabancı 1 yerli firmayla görüşme halindeyiz. Basketbolda da  Odeabank ile anlaşma imzalayacağız" diye konuştu. 
 
"Yandex, ilk bize geldi ancak reddettik" 

 
Özbek, Fenerbahçe Takımı'a göğüs reklamı veren Yandex'in önce kendiklerine teklifte bulunduğunu ancak bu teklifi  reddettiklerini açıkladı. 
 
Sponsorluk teklifini reddetme nedenlerini açıklayan Özbek, "Yandex'i  sponsorluk konusunda reddettik. Fenerbahçe'ye yapılan teklifin aynısıydı. Biz  orada şu anda lanse edildiği gibi bir şey görmedik ve o yüzden yapmadık"  ifadelerini kullandı. 
 
Burak'a 10 milyon euro teklif geldi
 
Burak Yılmaz'a 10 milyon euroluk transfer teklifi gelmesine rağmen kabul etmediklerini belirten Dursun Özbek, Sabri Sarıoğlu'na verilen yıllık  ücretin eleştirilmesine ise "Sabri'nin yerine 5 sezonda 30 milyon dolar  harcamışız ama hep Sabri'yi oynatmışız" şeklinde konuştu. 
 
Teklif gelmesi durumunda kaleci Fernando Muslera'yı bırakmayacaklarına  vurgu yapan Dursun Özbek, "Muslera'yı neden satayım? Şu anda şampiyon takımın  omurgasını tutuyoruz" değerlendirmesini yaptı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)