BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Duran adamları seviyorum'----

'Duran adamları seviyorum'

'Duran adamları seviyorum'
19 Haziran 2013 - 11:36 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündemi meşgul eden soruları cevapladı

Sosyal medya üzerinden yapılan yalan haberleri önlemek, insanların haklarını korumak için yeni düzenlemelerin yapılacağı konuşuluyor. Bu düzenlemelerin sosyal medyayı kontrol alma hatta kısmen de olsa engelleme gibi sonuçlara yol açıp açmayacağı merak ediliyor. Bu soru Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a da soruldu.
Arınç, "Yalan haber üretmenin, birçok konuda bilgi kirliliği yapmanın caydırıcı bir düzenlemesi olmalıdır. Eğer kanunlarda bu konuyla ilgili yeterli düzenleme yoksa Adalet Bakanlığı da ilgili çalışmaları yapmalıdır" dedi.
"8 SAAT YERİNE 8 DAKİKA OLSUN"
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "duran adam" eylemlerine ilişkin, "Bu bir şiddet eylemi değil bu göze de gayet hoş gelen bir eylem türü. Bir barışçı eylem türü. Bunu kınayacak halimiz yok. Benim zaten geçmişten bu yana özgürlükler alanında düşündüğümüz tek şey vardır; İnsanları şiddete, silaha yöneltmemek. İnsanların barış ve huzur içerisinde hukuk kurallarına uygun eylemler yapmasını sonuna kadar desteklemek. Taksim'de ağaçların kesilmesine yönelik başlayan eylemleri de anlayışla karşıladığımı ifade etmiştim. Sonradan bu eylemler şekil değiştirdi" dedi.
Bir muhabirin ayakta durma rekorunun 8 saat olduğunu söylemesi üzerine, Başbakan Yardımcısı Arınç "Bir insan 8 saat ayakta nasıl kalabilir? Sağlıklarına bir zarar gelmesin onlarını seviyoruz. 8 saat yerine 8 dakika ile sınırlandıralım" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş19 Haziran 2013 15:18

    İyi polis-kötü polis oyunundaki iyi polis oyununuzu yemiyoruz sayın Arınç. Samimi olduğunuzu düşünmüyorum.