BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya yılda 200 milyon kazanan Rus balerini konuşuyor----

Dünya yılda 200 milyon kazanan Rus balerini konuşuyor

Dünya yılda 200 milyon kazanan Rus balerini konuşuyor
01 Şubat 2021 - 12:26 www.finansgundem.com

Ünlü Bolşoy Balesi'nde dansçı olan 22 yaşındaki Maria Shuvalova’nın bir günde kazandığı para ortaya çıkınca dünyanın ağzı açık kaldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en yakın arkadaşlarından birinin balerin kızının, gizemli ikinci bir para kaynağından yılda yaklaşık 20 milyon sterlin (200 milyon lira) kazandığı ortaya çıktı.
Dünyaca ünlü Bolşoy Balesi'nde dansçı olan 22 yaşındaki Maria Shuvalova, 'sermaye varlığı yönetimindeki' diğer rolü için günde 75 bin sterlin (750 bin lira) kazanıyor.

Bu, genç balerinin, enerji devi Gazprom ve en büyük finans kurumu Sberbank gibi Rus devlerinin patronlarından daha fazla kazandığı anlamına geliyor.

Maria, Rusya'nın güçlü devlet geliştirme şirketi VEB.RF'nin patronu olan 54 yaşındaki Igor Shuvalov'un kızı. Shuvalov, 2018'in başında Putin'in başbakan yardımcısıydı ve Kremlin liderine yakınlığını sürdürüyor. Shuvalov, uzun zamandır Putin hükümetinin en zengin üyesi olarak görülüyor.
Uluslararası Şeffaflık Örgütü Rusya Genel Müdür Yardımcısı Ilya Shumanov, "Bir kadının iki milyar ruble gelir elde edebilmesi için hangi yetkinliklere sahip olması gerektiğini hayal etmek zor" dedi.


Ailesinin Dubai'deki lüks tatil köyünde güneşlenen ienç balerin, iddia edilen serveti hakkında açıklama yapmaktan kaçındı, ancak sosyal medya ayarlarını değiştirerek yorumları engelledi.

Balon sinyalleri artarken yatırımcılar hamlelerini planlıyor

 

Afrika'ya aşı henüz ulaşmadı

 

Dünyada ilk: Türk Mühendisleri üretti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)