BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya Kadınlar Günü'ne özel ihtiyaç kredisi----

Dünya Kadınlar Günü'ne özel ihtiyaç kredisi

Dünya Kadınlar Günü'ne özel ihtiyaç kredisi
07 Mart 2013 - 16:09 www.finansgundem.com

Finansbank, Dünya Kadınlar Günü'ne özel ihtiyaç kredisi ile kadınların bu özel günlerini kutluyor

‘Bizce Mümkün’ yaklaşımı çerçevesinde sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Finansbank, Dünya Kadınlar Günü’nü sadece kadınlara özel çıkardığı ihtiyaç kredisi ile kutluyor. Finansbank, 7-8 Mart 2013 tarihlerinde 3 bin TL ve üzerindeki kredi tutarları için aylık yüzde 1,39 faiz oranını 60 aya varan vade seçenekleriyle sunarken dosya masrafı da almıyor.
Cazip koşullar ile müşterilerinin taleplerine yönelik ürünler çıkaran Finansbank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çıkardığı ihtiyaç kredisi ile kadınların bu özel günlerini kutluyor. Farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunan Finansbank, 7 - 8 Mart 2013 tarihlerinde geçerli olan kampanya ile kadınlara, 3 bin TL ve üzerindeki tüm kredi tutarlarında, dosya masrafsız aylık yüzde 1,39 faiz oranıyla ve 60 aya varan vade seçenekleriyle cazip koşullu ihtiyaç kredisi sunuyor.
Bu çok cazip ihtiyaç kredisi fırsatına başvurmak isteyenlerin 7 - 8 Mart 2013 tarihlerinde T.C. kimlik numaralarını 5030’a göndermeleri, Finansbank şubesine başvurmaları veya www.finansbank.com.tr üzerinden kredi başvurusunda bulunmaları yeterli oluyor. Başvurusu onaylanan müşteriler en yakın Finansbank şubesine giderek işlemlerini tamamlıyor. Talep edilen kredi  en kısa sürede  müşterinin hesabına aktarılıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Finansbankı nasıl bilirsiniz08 Mart 2013 10:39

    Bu banka piyasada güçlü ama borsa da tam bir rezalet. Tüm bankalar içinde hisse kağıdı olarak belki de yatırımcısını en çok üzen rezil bir banka. Neden acaba patronlarına ve yöneticilerine sormak gerekir.