BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya ısınıyor: Avrupa'da rekor!----

Dünya ısınıyor: Avrupa'da rekor!

Dünya ısınıyor: Avrupa'da rekor!
22 Nisan 2021 - 15:28 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği Gözlem Merkezi’nin yaptığı açıklamaya göre, küresel iklim değişikliğiyle beraber kutuplara daha az kar düşmesi ve yazın çıkan yangınlar nedeniyle Avrupa geçen yıl en sıcak yıl rekorunu kırdı

ABD önderliğinde dünya liderlerinin iklim değişikliğiyle mücadele planlarını açıklayacakları zirve öncesi Avrupalı bilim insanları dünyanın sıcaklığının artmasının etkilerinin halihazırda görülmeye başlandığı konusunda uyarıda bulundu.

Kopernik Yeryüzü Gözlem ve İzleme programı 2020’de Avrupa’da yıllık ortalama sıcaklığın tamamı geride bıraktığımız on yıl içerisinde yaşanan beş en sıcak yıldan en az 0.4 santigrat derece daha yüksek olduğunu açıkladı.

Seyahat için 'yeşil sertifika' dönemi başlıyor

EN SICAK YIL

Kopernik’ten yapılan açıklamada Avrupa’da geçen yılın 1850 yılı veri kümelerine kıyasla bile görülen en sıcak yıl olduğu ifade edildi. 

Vamborg kar yağışındaki azalma ve artan sıcaklık nedeniyle yaz boyunca Sibirya’nın kutuplarda yer alan bölgelerinde çıkan yangılar nedeniyle 2020’de Kutuplarda olağanüstü bir yıl yaşandığını söyledi.

Geride bıraktığımız yılda Sibirya’nın kutup bölgelerinde ortalama sıcaklık 1981-2020 ortalamasının 4.3 santigrat üzerinde olarak büyük bir farkla rekor kırdı.

Tarihin en eski fotoğrafları Londra'daki müzayedede satışa çıkartıldı

Bursa'da 27 yıldır bitmeyen site inşaatı!

Dumluca Barajı, tarihinin en düşük seviyesinde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)