BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya devlerinden Soma'ya başsağlığı!----

Dünya devlerinden Soma'ya başsağlığı!

Dünya devlerinden Soma'ya başsağlığı!
14 Mayıs 2014 - 17:34 www.finansgundem.com

Atletico Madrid, Chelsea ve Liverpool gibi dünya devi kulüplerde Soma'yı unutmadı. Kulüpler Soma'daki facia için başsağlığı dilediler

​Liverpool kulübü, Facebook hesabından Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Chelsea de Twitter hesabından Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.

Liverpool, başsağlığı mesajında şunları yazdı:

Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz.

Chelsea de Soma'ya sessiz kalmadı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool’dan sonra Chelsea de Twitter hesabından Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andı.


La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Manisa'nın Soma ilçesi'nde yaşanan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan maden faciasına sessiz kalmadı.İspanyol devi, resmi sitesi aracılığıyla milli oyuncumuz Arda Turan'ın resminin yer aldığı bir başsağlığı mesaj yayınladı.

İşte o mesaj:

"Oyuncumuz Arda Turan, ülkesinde yaşanan ve 200'den fazla işçinin hayatına mal olan korkunç maden kazasının ardından oldukça kötü etkilenmiştir. Arda Turan ve kulübümüz, Manisa'da yaşanan ve 200'den fazla kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan maden kazası hakkında acıları paylaşmaktadır. Türki Milli takımının kaptanı olan oyuncumuz Turan, ülkesinde bu faciadan etkilenen herkese başsağını iletmek istiyor."

Arda Turan'ın sözleri;

"Bugün yaşananlar tüm Türk halkı için oldukça üzücüdür. Hayatını kaybeden işçilerin ailelerinin acıları buradan, Madrid'den paylaşıyorum. Şahsımın ve kulübümün desteği sizlerledir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)