BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya devinden Türk yıldıza kanca----

Dünya devinden Türk yıldıza kanca

Dünya devinden Türk yıldıza kanca
03 Ekim 2015 - 09:03 www.finansgundem.com

Arsenal'in ara transfer döneminde Beşiktaş'a Gökhan Töre için cazip bir teklif sunması bekleniyor.

Siyah beyazlı forma altında üçüncü sezonunu geçiren Gökhan Töre, ortaya koyduğu müthiş performansla değerini her geçen gün biraz daha yükseltiyor.
 
Sezon öncesi Atletico Madrid'in transfer radarına giren yıldız futbolcuyla Arsenal de yakından ilgileniyor. İngiliz kulübünün scoutlarının Beşiktaş'ın önceki gün Sporting Lizbon'la oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçını tribünden izleyerek, Gökhan hakkında teknik direktör Arsene Wenger'e vermek üzere bir rapor hazırladıkları öğrenildi.
 
YÖNETİM BIRAKMIYOR
 
İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Arsenal'in ara transfer döneminde Beşiktaş'a Gökhan için cazip bir teklifle gelebileceği belirtildi.
 
Beşiktaş Kulübü'ne yakın çevreler, Arsenal'in yıldız futbolcuya olan ilgisini doğrularken yönetimin Gökhan'ı takımda tutmakta kararlı olduğu ifade edildi. Daha önce İngiltere'de Chelsea altyapısında oynayan Gökhan Töre, 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)