BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya devi Sabri'nin ayağına geldi----

Dünya devi Sabri'nin ayağına geldi

Dünya devi Sabri'nin ayağına geldi
20 Şubat 2013 - 11:28 www.finansgundem.com

Galatasaray’da, Eboue’nin yokluğunu çok iyi değerlendiren Sabri Sarıoğlu’nun performansı, Valencia’nın ilgisini çekti

Galatasaray’da bir kaptan daha İspanyolların merceğine girdi. Arda Turan’ın Atletico Madrid’e transferinin ardından kaptanlık pazubandını koluna takan Sabri Sarıoğlu’nun, Valencia’nın transfer listesine girdiği ifade edildi. Eboue’nin Afrika Kupası’ndan dolayı takımdan uzak kalması, tecrübeli oyuncunun yolunu araladı. Teknik Direktör Fatih Terim tarafından savunmanın sağ bölgesinde görevlendirilen futbolcunun son karşılaşmalardaki performansı hem Galatasaraylıları mutlu etti, hem de Valencia’nın iştahını kabarttı.
Valencia’nın Sabri için iki görevliyi İstanbul’a gönderdiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların bugün Schalke 04 ile oynayacağı maçta Sabri’yi izleyecek olan İspanyol antrenörlerin raporuna göre hareket edilecek.
Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Sabri Sarıoğlu’nu liste başına alan Valencialılar için tek tehlike ise, yıldız futbolcunun oynayamama durumu... Çünkü Terim’in Kaptan Sabri’yi yedek kulübesine çekebileceği konuşuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)