BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya Değişim Akademisi’nin ilk merkezi İstanbul’da açıldı!----

Dünya Değişim Akademisi’nin ilk merkezi İstanbul’da açıldı!

Dünya Değişim Akademisi’nin ilk merkezi İstanbul’da açıldı!
05 Aralık 2017 - 17:24 www.finansgundem.com

Dünya Değişim Akademisi’nin ilk merkezini, Değişim Uzmanı Merve Tanrıverdi dün İstanbul Kozyatağı’nda açtı.

Dünya Değişim Akademisi’nin ilk merkezi, geçtiğimiz hafta sonu, İstanbul Kozyatağı’nda coşkulu bir kutlama ile açıldı. “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan merkezde uzmanlar, değişmek isteyenler için dünyanın en güçlü, doğal, kadim yöntemlerini sunacaklar!

İstanbul Kozyatağı’nda açılan mekan huzur, güven, bilgelik dolu bir ortam sunuyor. Dünya Değişim Akademisi uzmanları “Değişim için kendin olman gerekiyor; değişmek için kendini parçalaman gerekmiyor, zihin ve duygu titreşimi durup kendinize erişince değişim başlıyor.” diyor. Herkesi, dünyanın en güçlü, doğal ve kadim teknikleri ile kendini keşfe ve değişimin, gelişimin akışına açık olmaya davet ediyorlar.

Dünya Değişim Akademi’sinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve enerji merkezi çalışmaları sunulacak. Stres ve gerginliği atma; kısa sürede etkili ve derin gevşeme; öfke, korku, kaygı kontrolü gibi uygulamalar, yapılacak çalışmalar arasında.

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi merkezi güçlü kadrosu, zengin pratik ve teorik sunumları ile canayakın, aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış.  

Dünya Değişim Akademisi – Kozyatağı
Merve Tanrıverdi
Tel     : 0533 282 40 90
[email protected]

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)