BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDünya Bankası'ndan "kredi" kararı----

Dünya Bankası'ndan "kredi" kararı

Dünya Bankası'ndan kredi kararı
22 Haziran 2023 - 09:40 www.finansgundem.com

Dünya Bankası afetlerden etkilenen ülkelerin bankaya yapacakları kredi geri ödemelerine esneklik sağlayarak, kredilerin bir kısmını acil duruma müdahale için başka alana yönlendirmesine izin verecek.

Dünya Bankası felaketlerden etkilenen ülkelerin bankaya yapacakları kredi geri ödemelerine ara vermelerine izin verecek.

Financial Times’da yer alan habere göre, Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga, kredi ödemelerine ara verilmesi ve yeni kredilere afet sigortası eklenmesi gibi önlemleri bugün Paris’te yapacağı konuşmada açıklayacak.

FT’nin haberine göre Dünya Bankası aynı zamanda bir kriz durumunda, ülkelerin aldıkları kredilerin bir kısmını acil duruma müdahale için “hızla başka alana yönlendirmesine” izin verecek.

Düşük gelirli ülkelerin borç yükümlülüğünü azaltacak ve iklim değişikliği ile mücadelenin finansmanına daha fazla kaynak ayıracak bir çerçeve oluşturmak için Paris’te bugün ve yarın düzenlenecek zirveye Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ev sahipliği yapacak. 

Guterres IMF ve Dünya Bankası'ndan reform istedi

 

Dünya Bankası'ndan iklim değişikliğiyle mücadele raporu

 

Dünya Bankasından Türkiye'ye 549 milyon dolarlık kaynak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)