BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDuma: Türkiye ile işbirliği karşılıklı yarar sağlıyor----

Duma: Türkiye ile işbirliği karşılıklı yarar sağlıyor

Duma: Türkiye ile işbirliği karşılıklı yarar sağlıyor
27 Nisan 2018 - 08:45 www.finansgundem.com

Duma Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Şvıtkin, Türkiye’nin Rus askeri teknik araçları için Rusya’ya askeri simülatör göndermesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Duma Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı Yuriy Şvıtkin, Türkiye’nin Rus askeri teknik araçları için Rusya’ya askeri simülatör göndermesine ilişkin görüşmelerin iki ülkenin karşılıklı yarar sağlayan işbirliğine hazır olduklarını gösterdiğini bildirdi.

Şvıtkin Rus haber ajansı Ria Novosti’ye yaptığı açıklamada, “Rusya ve Türkiye’nin ilişkilerini genel olarak yararlı olarak adlandırabiliriz. Türkiye gibi biz de iki devletin işbirliğinden yanayız ve tabi ki bu simülatörler de fazlalık olmazdı. Bu zaten karşılıklı yarar sağlayan işbirliğinin bir örneği. Tabi ki, Türkiye gibi biz de bu anlaşmanın imzalanması konusunda ilgiliyiz” ifadesini kullandı. 

Şvıtkin, bu tür anlaşmaların özellikle Türkiye’nin NATO üyesi olması dikkate alınınca iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine yardımcı olduğunu da kaydetti. 

Daha önce Havelsan iş geliştirme ve satış departmanı müdürü Erhan Abdullah Kanat, Antalya’da düzenlenen uluslararası havacılık fuarı Eurasia Airshow’da Rusya ve Türkiye arasında MiG-29 savaş jetleri ve Sukhoi Superjet-100 sivil taşımacılık uçakları için simülatör tedarikini görüştüklerini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)