BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDSÖ: 2021 başında üçüncü dalga gelebilir----

DSÖ: 2021 başında üçüncü dalga gelebilir

DSÖ: 2021 başında üçüncü dalga gelebilir
22 Kasım 2020 - 12:34 www.finansgundem.com

Dünya Sağlık Örgütü'nün yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını için atanan özel yetkilisi David Nabarro, yeterli önlemlerin alınmaması durumunda Avrupa'nın 2021 başında üçüncü dalgayla karşılaşabileceğini söyledi

İsviçre basınına konuşan Dünya Sağlık Örgütü yetkilisi David Nabarro, Avrupa'nın Koronavirüs'ün birinci dalgasını kontrol aldıktan sonra bir sonraki dalga için gerekli altyapıyı sağlamadığını söyledi. "Yaz aylarında gerekli önlemleri almadılar" diyen Nabarro, ikinci dalganın da aynı şekilde sonlanması durumunda 2021 başında üçüncü dalganın geleceğini söyledi. 

Nabarro, Koronavirüs'le mücadelede Asya ülkelerinin tutumunu kutladı. Enfeksiyon oranlarının düşük seyrettiği Güney Kore'den örnek veren Nabarro şunları söyledi: "İnsanlar tamamen odaklı durumda. Virüse karşı gerekli önlemleri alıyorlar, sosyal mesafeyi koruyorlar, maske takıyorlar, hasta olunca izole oluyorlar. En riskli gruplar özel olarak korunuyor" dedi. 

Avrupa'nın hızlı normalleşmesini eleştiren Nabarro, "Vaka sayılarının düşmesini ve düşük kalmasını beklemelisiniz" dedi. 

Koca: 5 milyon kişiye ücretsiz Kovid-19 aşısı yapılacak

Sağlık Bakanlığı test fiyatları için harekete geçti

Bilim Kurulu üyesi Tezer: Maske yüzde 100 korumaz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)