BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba'ya süper teklif----

Drogba'ya süper teklif

Drogba'ya süper teklif
09 Ağustos 2013 - 09:59 www.finansgundem.com

ABD ekibi New York Red Bulls, Galatasaray'ın yıldızına süper bir teklif yapmaya hazırlanıyor

Fildişi Sahili’nin 14 Ağustos’ta ABD ile New York’ta oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna davet edilen Didier Drogba için ilginç bir iddia ortaya atıldı. New York Times Gazetesi, Fildişili oyuncunun karşılaşmadan önce New York takımının sportif direktörü Andy Roxburgh ile bir görüşme yapacağını iddia etti. 37 yaşına basmak üzere olan Fransız oyuncu Thierry Henry’nin futbolu bırakmaya hazırlandığı, New York’un da onun boşluğunu Didier ile doldurmak için tecrübeli yıldız oyuncuya ‘mega’ bir teklif hazırladığı iddia edildi.
SÜPER PARA ALACAK
ABD ekibinin, Drogba için yıllık 5.5 milyon dolar net maaş ödemeyi düşündüğü ve bunu da 2 yıl için ödemeyi taahüt edeceği ifade edildi. Drogba’nın kariyerinin son döneminde ABD’ye gitmesi durumunda, sponsorlar ve reklam anlaşmalarından kazanacağı rakamın ise maaşının en az 3-4 katına kadar yükseleceği vurgulandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)