BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba'nın parasını taraftar ödedi----

Drogba'nın parasını taraftar ödedi

Drogba'nın parasını taraftar ödedi
12 Şubat 2013 - 08:05 www.finansgundem.com

Drogba’ya 4 milyon Euro veren Galatasaray, forma satışlarında patlama yaşadı

Dünya yıldızı 2 ismi ara transfer döneminde kadrosuna katan Galatasaray, forma satışlarında patlama yaşıyor. Star'ın haberine göre, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Fildişi Sahilli Didier Drogba’nın formaları Galatasaray Store mağazalarında yok satıyor. 2 hafta içinde 20 bin Sneijder ve 20 bin Drogba forması olmak üzere 40 bin forma satan Galatasaray, yalnızca bu iki ismin forma satışlarından 5 milyon TL’yi kasasına koydu. Drogba’nın yıllık 4 milyon Euro transfer ücreti ile takıma katıldığı düşünüldüğünde sarı kırmızılılar 2 haftada Drogba’nın yarı transfer ücretini çıkarmış oldu.
Ürün satışı ekstra gelir
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, satışlardan duyduğu memnuniyeti belirterek “Son transferlerden sonra GS Store ürünlerine beklemediğimiz bir talep var. Sadece forma satışlarında değil, diğer ürünlerimiz de büyük rağbet gördü. Bir transfer yapmadan önce parayı nereden bulacağımızın hesabını önceden yapıyoruz. Gelir gider hesabı çıkarıp hesabımıza uyan transferi yapıyoruz. Ürün satışlarımız bizim ekstra gelirlerimiz. Bu gelirleri planlayarak transfer yapmıyoruz” diye konuştu.
Sneijder’e 4.3 milyon Euro
Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Yves Drogba ile sarı kırmızılılar 1.5 futbol sezonu için anlaşmaya vardı. Buna göre, oyuncuya 2012-2013 ikinci yarı sezonu için 2 milyon Euro ve 2013-2014 sezonu için 4 milyon Euro sabit transfer ücreti ve 15 bin Euro maç başı ücreti ödenecek. Sneijder için ise kasadan çıkacak olan rakam 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 4.3 milyon Euro.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan12 Şubat 2013 09:28

    Tüm takımlar için geçerli bir durum , devlet halka ödetir, kulüpler de taraftara heryerde durum aynı