BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba'dan Beşiktaş'a gönderme!----

Drogba'dan Beşiktaş'a gönderme!

Drogba'dan Beşiktaş'a gönderme!
23 Eylül 2013 - 09:03 www.finansgundem.com

Didier Drogba, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'a göndermede bulundu

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında 2-1 üstün götürdüğü ancak olaylar nedeniyle tatil edilen derbide sarı-kırmızılıların iki golünü atan Didier Drogba, olaylar hakkında bir açıklama yaptı.
Instagram hesabından fotoğraflı paylaşımda bulunan Fildişili, takım arkadaşlarının ve Galatasaray taraftarının da yer aldığı resmin altına "Görev tamamlandı. Takımım ile ve gösterdiğimiz reaksiyon ile gurur duyuyorum. Galatasaray aslan gibi ruhu olduğunu gösterdi" şeklinde bir yorum yazdı ve Beşiktaş'a göndermede bulunarak "Biz size sahibiz, onlar değil. Böyle muhteşem bir maç bu şekile nasıl döndü" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet23 Eylül 2013 09:17

    drogba geçen yılın hırsızı burak yine hırsızlık yaparak elle topu alarak gol attınız, yazıklar olsun sana senin gibi bir dünya yıldızına yakışmaz bu konuşmaların, bira gerçekçi olun, ayrıca hakemin kararlarına ne diyeceksin fatih terimi kurtarmalk için her şeyi yaptılar ne yazıkki bjk sahipsizdir,helal olsun fenerbahçeye ve aziz yeıldırıma ben jk taraftariyım.