BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba şaşkına döndü----

Drogba şaşkına döndü

Drogba şaşkına döndü
05 Nisan 2013 - 11:07 www.finansgundem.com

Didier Drogba, İspanyol ekibinin başarılı defans oyuncusu Raphael Varane'a övgüler yağdırdı

Santiago Bernabeu'da oynanan ve Real Madrid'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçın İspanyol ekibi adına en büyük yıldızı Raphael Varane'dı şüphesiz. 19 yaşındaki Fransız defans oyuncusu, maç içinde sık sık karşı karşıya geldiği Didier Drogba'ya sadece bir pozisyon hariç adım attırmadı ve 90 dakika boyunca çok başarılı bir oyun ortaya koydu.
Sakatlıktan yeni çıkmasına karşın bu denli iyi bir performans sergileyen ve Real Madrid taraftarları tarafından da maçın yıldızı seçilen Varane'a en büyük övgü ise Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba'dan geldi. 35 yaşındaki oyuncu, Real'in Fransız yıldızı Varane'la ilgili olarak İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Onun 19 yaşında olduğuna inanamıyorum. Şunu söyleyebilirim ki o, benim şu ana kadar mücadele ettiğim en iyi defans oyuncularından biri!" cümleleriyle genç oyuncunun performansından ne kadar etkilendiğini göstermiş oldu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)