BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba gidişattan endişeli!----

Drogba gidişattan endişeli!

Drogba gidişattan endişeli!
19 Mart 2014 - 10:42 www.finansgundem.com

Drogba "Ben teknik adam değilim ancak takımda bir şeyler değişmeli” dedi

Gösterdikleri performansdan memnun olmadığını dile Maçtan sonra başta John Terry olmak üzere Chelsea’de forma giyen eski takım arkadaşlarıyla sarmaş dolaş olan Drogba, Şampiyonlar Ligi’ne kötü bir şekilde veda ettiklerini dile getirdi.

Fildişi Sahilli futbolcu, “Önemli olan ben değilim. En önemli şey Şampiyonlar Ligi’nden elenmemiz. Daha iyi oynayabilirdik. Topa sahip olmak kazanmaya yetmiyor. Bugün çok hata yaptık. Şampiyonlar Ligi çok zor bir arena. İlk maçta o golü yemesek daha farklı olurdu. İlk maçtaki gibi iyi oynamak istiyorduk, başarılı olmadık. Genç bir takımız ve öğreniyoruz. Gelecek sezon umarım farklı olacak” dedi.

Drogba gelecek sezon Galatasaray’da olup, olmayacağının sorulması üzerine “Bunu konuşmaktan sıkıldım. Ben önemli değilim, takım önemli” yorumunu yaptı. Deplasman maçlarında alınan başarısız sonuçların altını çizen tecrübeli futbolcu, “Bizim için bu sezonun özeti, deplasmanda maç kazanamıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz ama yeterli olmuyor. Ben teknik direktör değilim fakat bir şeyler değişmeli. Dürüst olmak gerekirse 11’e 11 oynuyoruz. Maçta gol atmak isterdim. Sonuna kadar da savaşmaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

‘Londra’ya döneceğim’

Didier Drogba, futbol kariyerini noktaladıktan sonra İngiltere’ye geri dönmek istediğini açıkladı. Maçtan önce Fransız medyasına konuşan Fildişi Sahilli golcü, “kasvetli” havasına rağmen Londra’ya dönmeyi kafasına koyduğunu belirterek, ailesinin bu şehirde yaşamasının kararında etkili olduğunu dile getirdi. Fransız L’Equipe gazetesi ise dünkü sayısında Drogba’yı manşetine taşıdı. “Bir aşk hikayesi” başlığı kullanılan haberde, Drogba’nın 8 yıl formasını giydiği Chelsea’ye rakip olmasına vurgu yapıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)