BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDraghi'den kritik çağrı----

Draghi'den kritik çağrı

Draghi'den kritik çağrı
10 Mart 2015 - 06:54 www.finansgundem.com

AMB Başkanı Draghi, Yunan yetkililere kritik durum ile karşı karşıya olduklarını belirtti

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Mario Draghi, iki Avrupalı yetkilinin verdiği bilgilere göre, Yunan yetkililere kritik durum ile karşı karşıya olduklarını söyledi ve eğer daha fazla yardım elde etmek istiyorlarsa Euro Bölgesi temsilcilerinin Atina’ya dönmesine izin vermeleri gerektiğini belirtti.

Draghi’nin Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis’e Pazartesi günü Brüksel’de gerçekleşen bir toplantıda hükümet defterlerinin finansman eksiğinin saptanması için incelenmesi gerektiğini söylediği ifade edildi. Konuya yakın kaynaklar görüşmenin özel olması nedeniyle isimlerinin açıklanmasını istemediler. Yetkililerden biri, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu ve Uluslararası Para Fonu’ndan (IMF) temsilcilerin de benzer bir mesaj verdiğini dile getirdi.

Euro Grubu Başkanı Jeroen Dijsselbloem Euro Bölgesi maliye bakanlarının toplantısının ardından Yunanistan’ın komisyon, AMB ve IMF’i temsil eden uzmanlara izin vermeyi kabul ettiğini açıkladı. Temsilciler Çarşamba günü Atina’da çalışmaya başlayacaklar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)