BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDraghi, Putin ile olan görüşmesini anlattı----

Draghi, Putin ile olan görüşmesini anlattı

Draghi, Putin ile olan görüşmesini anlattı
31 Mart 2022 - 14:15 www.finansgundem.com

İtalya Başbakanı, Rusya Devlet Başkanı ile görüşmesinin ardından, Putin'in, ateşkes için şartların mevcut olmadığını söylediğini bildirdi.

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Rusya Devlet Başkanı Putin ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Putin'in kendisine bir ateşkes için şartların mevcut olmadığını söylediğini bildirdi.

Putin'in Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir görüşmek için de henüz erken olduğunu ifade ettiğini anlatan Draghi, hem Rusya hem de Ukrayna'nın İtalya'dan müzakere süreci için garantör olmasını istediklerini de vurguladı.

Enflasyon açıklaması

Putin ile görüşmesinin haricinde ülkesinin ekonomik durumuyla ilgili de açıklama yapan Draghi, "Hükümet, enflasyonu frenlemek için ne gerekiyorsa yapacak" dedi.

Enflasyonu enerji, gıda fiyatları ve arz darboğazlarının yönlendirdiğini söyleyen İtalya Başbakanı, ayrıca "Putin ile görüşmemden anladığım gaz tedarikinin risk altında olmadığı" ifadesini kullandı.

Putin, Scholz ve Draghi ile görüştü

 

İtalya Başbakanı Draghi, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)