BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya Başbakanı Draghi, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü----

İtalya Başbakanı Draghi, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü

İtalya Başbakanı Draghi, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü
29 Mart 2022 - 00:39 www.finansgundem.com

İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

İtalya Başbakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, iki liderin telefon görüşmelerinde Ukrayna’daki çatışmada yaşanan son gelişmeler ile devam eden insani krize odaklandıkları belirtildi.

Açıklamada, Zelenskiy'nin, Rusya'nın insani yardım koridorlarını bloke etmesinden, okullar dahil şehirlere yönelik bombardımanların sürmesinden ve aralarında çocukların da bulunduğu sivil kayıplara yol açmasından yakındığı ifade edildi.

Başbakan Draghi'nin de İtalyan hükümetinin Ukrayna makamlarına ve halkına verdiği güçlü desteği bir kez daha teyit ettiği kaydedildi.

Draghi'nin, İtalya'nın savaşı sona erdirmek ve Ukrayna'da kalıcı bir çözüm için uluslararası çabalara katkıda bulunmaya tam olarak hazır olduğunu yinelediği de aktarıldı.

Ukraynalı lider de görüşmeye ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İtalya’nın önemli savunma ve insani desteği için teşekkür ederken, "İtalya’nın Ukrayna için bir güvenlik garantisi sisteminin oluşturulmasına katılma istekliliğini takdir ediyoruz." ifadesini kullandı.

İtalya'dan vatandaşlarına uyarı! Savaşa gitmeyin

 

İtalya, Fransa ve Türkiye'den ortak karar

 

İtalya, 2022 büyüme tahminini düşürdü

 

Zelenskiy: Tarafsızlık statüsüyle ilgili Anayasa değişikliği yapmaya hazırız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)