BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDr. Öz anketlerde öne geçti----

Dr. Öz anketlerde öne geçti

Dr. Öz anketlerde öne geçti
29 Ekim 2022 - 08:58 www.finansgundem.com

Pennsylvania’da senatörlük koltuğu için siyasi mücadele veren Dr. Mehmet Öz yapılan anketlerde rakibi John Fetterman'ın önüne geçti.

ABD’de ara seçimler öncesinde gözler Pennsylvania’da… Amerikan siyasetinde kritik bir öneme sahip olan Pennsylvania’da senatörlük koltuğu için Cumhuriyetçilerin adayı Dr. Mehmet Öz ile rakibi  John Fetterman arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor.

Hafta içinde iki isim canlı yayında bir münazaraya katılırken, bir süre önce inme geçiren Fetterman’ın tutuk konuşması ve Dr. Öz’ün televizyon kariyeri dolayısıyla daha etkili bir performans göstermesi anketlere de yansıdı. ABD medyasında yer alan haberlerde canlı yayındaki tartışmadan önce Dr. Öz’ün anketlerde geriye düştüğü hatırlatılırken, son dönemde ibrenin tersine döndüğü belirtildi.

Senatoda koltuk kapma yarışı devam ederken Wick Insights tarafından yapılan bir anket Dr. Öz’ün Fetterman’ın önüne geçtiği belirtildi. Anket sonuçlarına göre katılımcıların oylarının yüzde 47.6’sı Dr. Öz’e giderken Fetterman ise oyların yüzde 45.9’unu aldı. Katılımcıların yüzde 3.6’sı başka bir adaya oy vereceğini duyururken yüzde 2.9’unun ise kararsız olduğu belirtildi.

Kararsızların bir seçim yapması istenmesi durumunda ise katılımcıların yüzde 64.4’ü Öz’ü destekleyeceklerini açıklarken geriye kalan yüzde 35.6’sı ise Fetterman’a oy vereceklerini duyurdu.

Öte yandan canlı yayındaki münazara sonrasında Insider Advantage tarafından yapılan ankette de oyların yüzde 47.5’i Dr. Öz’e gitmiş, yüzde 44.8’i ise Fetterman’a gitmişti.

Dr. Öz'ün miras davasında bomba iddialar: Paraya çöktü

 

Trump’tan, Dr. Öz itirafı

 

Dr. Öz'ün az farkla kazandığı seçimde oylar yeniden sayılacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)