BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDr. Çalışkan'ın kripto yüzünden intihar ettiği tahmin ediliyor----

Dr. Çalışkan'ın kripto yüzünden intihar ettiği tahmin ediliyor

Dr. Çalışkan'ın kripto yüzünden intihar ettiği tahmin ediliyor
15 Nisan 2024 - 10:00 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da atış poligonunda intihar eden Dr. Gökhan Çalışkan'ın, Bitcoin'deki yüksek miktarda zarardan dolayı bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar ettiği düşünülüyor.

Diyarbakır'da poligonda intihar eden Dr. Gökhan Çalışkan'ın, Bitcoin'de yüksek miktarda zarara uğradığı ve bu yüzden bunalıma girerek intihar ettiği ortaya çıktı. Genç doktorun riski yüksek olan 'kaldıraçlı işlem' yaptığı iddialar arasında.

Diyarbakır'da yaşayan Dr. Gökhan Çalışkan, dün gitiği atış poligonunda silahla intihar etti. Yaşamını kaybeden genç doktorun Bitcoin'deki düşüşle birlikte büyük miktarda zarar ettiği ve bu nedenle bunalıma girdiği ortaya çıktı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Dr. Çalışkan'ın, dün de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın dostlar dün lanet bir gündü. Ben de çok zarar ettim. Herkese çok geçmiş olsun" notu yazdığı ve bununla ilgili çok sayıda sosyal medya kullanıcısıyla mesajlaştığı görüldü.

Genç doktorun ölümünün ardından ise çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorumda bulundu. Bazı paylaşımlar şöyle;

"Dün poligondaki intihar eden doktor haberindeki doktor kripto piyasasından arkadaşımızmış. Daha önce kendisiyle konuşmuştuk. Çok iyi niyetli düzgün biriydi. Aile hekimi olduğunu söylemişti. Dünkü kayıptan sonra intihar etmiş"

"kripto da kayıptan sonra intihar eden doktor... Üzülmemek elde değil"

"Kripto Marjin işlemlerden zarar eden bir Türk trader , İran'ın israil'e saldırısında gerçekleşen bitcoin düşüşü nedeniyle dün Poligonda kafasına sıkarak intihar etti"

"Gene bir intihar vakası daha; Kripto yatırımcıları kolay para kazanıyor, sen de mi bitcoin oynuyorsun diyen cahil tayfaya gelsin BTC bir oyuncak değildir dünyanın en karmaşık en zor para kazanılan yatırım aracıdır. Doktor crypto yüzünden intihar etmiş"

"Doktor olduğu iddia edilen bir kripto fenomeni'nin intihar ettiği haberi var. Çok üzüldüm."

Pandemiyi de bilmişti: Hollywood medyumundan korkutan 2024 kehaneti!

 

Yapay zeka kripto para güvenliğine katkı verebilir

 

Kripto kralıydı dolandırıcı oldu: Bankman-Fried’ın yolculuğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)