BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDördü valilikte bir araya geldi----

Dördü valilikte bir araya geldi

Dördü valilikte bir araya geldi
16 Kasım 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Barzani ile birlikte Diyarbakır Valiliği’nde buluştu. İkiliye İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver de katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti. Başbakan Erdoğan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından otobüs ile vatandaşları selamlayarak Valiliğe geldi. Erdoğan'a ziyarette eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik etti.
Erdoğan'ı Valilik girişinde, Vali Mustafa Cahit Kıraç ile Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Ylıdırım, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu karşıladı. 
Başbakan Erdoğan'ın ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani de Valiliğe geldi. Barzani'yi Valilik girişinde Vali Kıraç karşıladı. Daha sonra sanatçı Şivan Perver ve ardından sanatçı İbrahim Tatlıses de Valiliğe geldi.
Valilik önünde bekleyen gazeteciler Perwer ve Tatlıses'e yoğun ilgi gösterdiler. Perver, gazetecilerin "heyecanlı mısınız?" sorusu üzerine, "Gayet normalim. Barış için hizmet etmeye her zaman hazırım" dedi.
 BUNDAN DAHA GÜZEL NE OLABİLİR?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Valilik ziyaretinin ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile otobüse binerek yaklaşık bin 300 tesisin açılışının yapılacağı Kantar Kavşağı'ndaki tören alanına hareket etti. Başbakan Erdoğan yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve IKBY Başkanı Barzani ile valilikten ayrılarak otobüse bindi. Erdoğan ve Barzani Valilik önünde bekleyen vatandaşları selamladı.
Başbakan Erdoğan ve Barzani'nin yer aldığı otobüs, vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile Kantar Kavşağı'ndaki tören alanına hareket etti. Otobüsün hareket etmesinin ardından sanatçılar İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver'de valilikten ayrıldı. Perver ve Tatlıses, Valilik önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, barış ve kardeşlik için kentte bulunduklarını belirterek, "İnşallah süreç güzel gider" dediler. Perver ise topraklarında olduğunu vurgulayarak, "Bundan daha güzel ne olabilir" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)